LoRa

De LevelStick loggers kunnen worden uitgerust met LoRa data-communicatie.

loraMet LoRa kunnen kleine hoeveelheden data met zeer weinig energie en tegen lage data-kosten worden verstuurd. Er is nauwelijks terugkoppeling mogelijk of de verstuurde data is aangekomen en daardoor is de techniek niet geschikt voor kritische toepassingen. De registratie van waterstanden is in veel toepassingen niet kritisch en hiervoor kan LoRa toegepast worden.

In de LevelStick worden de waterstanden gelogd. Iedere keer dat een meetwaarde wordt gemeten en opgeslagen, wordt deze ook verstuurd met LoRa. Zodoende kan telemetrisch precies dezelfde meetreeks worden opgebouwd als lokaal in de LevelStick. Als de via LoRa ontvangen data-reeks compleet, of voldoende compleet is, hoeft de LevelStick niet lokaal te worden uitgelezen. Als er onvoldoende data is binnengekomen via LoRa of er is een complete meetreeks vereist, dan kan de data uit de LevelStick worden uitgelezen.

Zo kan de LevelStick met LoRa zoveel mogelijk actuele data telemetrisch beschikbaar maken, terwijl de complete meetreeks is veilig gesteld in de logger zelf.

Heeft u nog vragen, wilt u bestellen of heeft u meer informatie nodig? Laat het ons weten!